Heldere route. Concrete acties.

Wij geloven dat transities pas echt werken wanneer deze tot stand komen door samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. Daarom brengen we de juiste partijen bij elkaar en stellen we hen in staat om eigenaar te zijn van de transitie die gemaakt moet worden. We leiden de weg naar tools, kapitaal en techniek en zorgen voor een heldere route. En die route vertalen we door naar concrete acties. Zo maken we samen succesvolle transities.

Actualiteiten

Vacature: Junior Adviseur en projectmanager (36-40 uur)

Vacature: Junior Adviseur en projectmanager (36-40 uur)

Ben jij op zoek naar een gave functie bij een jong en innovatief advies- en projectmanagementbureau? Wil je werken aan gebiedsgerichte verduurzamingsprojecten? En wil je tegelijkertijd meebouwen aan het bedrijf? Dan ontmoeten we je graag! Transitiemakers zoekt...

Lees meer
Vacature: Junior Projectondersteuner (8-12 uur)

Vacature: Junior Projectondersteuner (8-12 uur)

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke bijbaan naast je studie? En wil je relevante werkervaring opdoen door mee te werken in gebiedsgerichte verduurzamingsprojecten? Dan ontmoeten we je graag! Transitiemakers zoekt een Junior Projectondersteuner voor 8-12 uur in de...

Lees meer

Onze thema’s

Energie

Transitiemakers stelt stakeholders van bedrijventerreinen in staat om eigenaar te zijn van hun eigen energietransitie. Samen met hen werken we een uitvoeringsplan uit dat gebaseerd is op samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. Zo komen we samen tot een heldere route met concrete acties.

Mobiliteit & transport

De manier waarop we onszelf en goederen verplaatsen moet schoner en slimmer. Ook op en rondom bedrijventerreinen. Transitiemakers mobiliseert mobiliteits- en transportketens om te komen tot samenwerkingsverbanden en economisch verantwoorde oplossingen.

Groenblauw

De transitie naar groenblauwe bedrijventerreinen gaat over het aanpassen van bedrijventerreinen om te kunnen omgaan met onder andere hittestress, wateroverlast en droogte. Ook onderwerpen als biodiversiteit en lokale compensatie van CO2-uitstoot vallen onder dit thema. Transitiemakers maakt mogelijkheden inzichtelijk en begeleidt de stakeholders naar realisatie.

Werkwijze

Het maken van een succesvolle transitie hoeft niet complex te zijn. Met ons team van pragmatische experts hebben we al vele partijen mogen begeleiden. In hoofdlijnen hanteren we hierin onderstaande werkwijze.

“Een verandering die écht werkt, daar doen we het voor”

Ons team

Ruben Schutte

Ruben Schutte

Partner

Bert Strijker

Bert Strijker

Partner

Rob ten Berge

Rob ten Berge

Partner

Thomas Pesiwarissa

Thomas Pesiwarissa

Partner

Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten om de transitie in gang te zetten? Wij komen graag met je in contact! Laat een bericht achter via onderstaand formulier. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Zutphenseweg 6

7418 AJ Deventer

info@transitiemakers.nl