Meewerkstage: Projecten & Communicatie (HBO/WO)

18-11-2022 | Vacature

Communicatie, projecten én duurzaamheid, is dat de combinatie die jij zoekt? Dan hebben we bij Transitiemakers de ideale stageplek voor jou! Transitiemakers is op zoek naar een Stagiair(e) Projecten & Communicatie die aan de slag wil met de communicatie binnen onze verduurzamingsprojecten, maar ook met de interne en externe communicatie van Transitiemakers zelf. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wie zijn wij?

Eerst even voorstellen: Transitiemakers is een jong en innovatief advies- en projectmanagementbureau. Wij geloven dat transities pas écht tot stand komen door samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. Daarom brengen we de juiste partijen bij elkaar en stellen we hen in staat om eigenaar te zijn van de transities die gemaakt moeten worden.

Op deze manier werken we dagelijks aan verschillende verduurzamingsthema’s, zoals energie, mobiliteit en klimaatadaptatie. Dat doen we op bedrijventerreinen, waar al deze thema’s samenkomen en veel kansen liggen. Op bedrijventerreinen helpen we ondernemers, gemeenten en andere stakeholders bijvoorbeeld met het opstellen van integrale en meerjarige uitvoeringsprogramma’s, het nemen van concrete verduurzamingsmaatregelen en het opzetten van innovatieve projecten. Daarnaast zetten we regionale programma’s en netwerken op en zijn we mede- initiatiefnemer van het landelijke Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen Nederland.

Wat ga je doen?

Omvangrijke projecten met vele stakeholders, uiteenlopende belangen en complexe vraagstukken? Sterke communicatie is essentieel! Als Stagiair Projecten & Communicatie werk je mee aan communicatiestrategieën, stakeholdercommunicatie en contentcreatie. Met jouw strategisch inzicht en creativiteit draag je bij aan het betrekken, enthousiasmeren en activeren van stakeholders! Bovendien zorg je voor (project)content voor de communicatiekanalen van Transitiemakers.

 

Wat breng je mee?

Onderstaande wensen zien wij graag terug in jouw persoonlijkheid en profiel. Vink jij niet alle vakjes aan? Geen probleem! Als jij enthousiast bent geworden van deze rol en ervan overtuigd bent dat je ‘m kan vervullen, dan ontmoeten we je graag.

 • Je volgt een relevant HBO- of WO-studie, bijvoorbeeld in de richting van (strategische) communicatie of bedrijfskunde
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid
 • Je wilt leren over stakeholders en communicatie in (ruimtelijke) projecten
 • Je bent creatief met relevante programma’s (Adobe CC, PowerPoint, etc.)
 • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden (in het Nederlands)

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je stage gaat en een goede balans hebt tussen stage, studie en privé. Wat je in elk geval kan verwachten:

 • Impactvolle projecten en een groot en relevant netwerk
 • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Veel ruimte om zelf initiatief te nemen
 • Een plek in een deskundig team en een maatschappelijk betrokken onderneming
 • Een bruisende werkomgeving op De Gasfabriek in Deventer
 • Een passende stagevergoeding

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met Thomas Pesiwarissa of upload jouw CV en motivatie via het formulier hieronder. We maken graag kennis met je!

Telefoon: 06 28 59 56 25
E-mail: thomas@transitiemakers.nl

 

#ENERGIETRANSITIE #KLIMAATADAPTATIE #DUURZAMEMOBILITEIT
#STAKEHOLDERS #STRATEGIE #DRAAGVLAK #IMPACT
#BEDRIJVENTERREINEN

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer direct!

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   *Optioneel

Gerelateerde artikelen