Over ons

Wij zijn Transitiemakers. We geloven dat transities pas echt werken als ze tot stand komen op basis van samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. We brengen stakeholders op bedrijventerreinen bij elkaar en zetten complexe transities om in een heldere route met concrete acties.

Ons team bestaat uit gebiedsregisseurs, adviseurs en kwartiermakers. Gedreven mensen met een jonge, frisse blik én een flinke dosis ervaring. We combineren inhoudelijke kennis van verduurzamingsthema’s met de vaardigheden om ondernemers, overheden en andere stakeholders bij elkaar te brengen en samen te laten werken.

Visie en missie

Visie

Een toekomstbestendig Nederland is een land waar mensen bereid en in staat zijn om de benodigde transities te maken. Transities voor een beter klimaat, sterke economieën en gezonde leef- en werkomgevingen. Transities die we gebiedsgericht aanpakken om échte oplossingen te realiseren voor alle stakeholders.

Wij zien bedrijventerreinen als de sleutel tot succesvolle transities. We zien ondernemers, werknemers, overheden en andere stakeholders zich organiseren en samenwerken aan de energietransitie, klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit en nog veel meer. Om toekomstbestendige bedrijventerrein te creëren die van onmisbare waarde zijn voor de regio.

Missie

Op basis van samenwerking, eigenaarschap en draagvlak zetten we complexe transities om in een heldere route met concrete acties.

Ons team

Interesse gekregen? Neem contact met ons op!

Werken bij Transitiemakers

Bij Transitiemakers zetten we onze schouders dagelijks onder transities op het gebied van energie, klimaatadapatie, mobiliteit en nog veel meer. Wij gaan voor échte oplossingen voor alle stakeholders, van ondernemers tot overheden. Zo maken we succesvolle transities. Doe je mee?

Werken met Transitiemakers

Werk je al aan transities binnen één of meerdere verduurzamingsthema’s, bijvoorbeeld als zzp’er of vanuit een eenmanszaak? En wil je samenwerken om meer impact te maken? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.