Vacature: Adviseur en procesmanager (junior)

02-12-2022 | Vacature

Wil jij werken aan verduurzamingsprojecten met veel verschillende stakeholders? Zie jij het wel zitten om dagelijks bezig te zijn met thema’s als energietransitie, duurzame mobiliteit en klimaatadaptatie? En wil je tegelijkertijd meebouwen aan een jong en groeiend bedrijf? Dan leren we jou graag kennen! Transitiemakers zoekt namelijk een Junior Adviseur en procesmanager. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wie zijn wij?

Eerst even voorstellen: Transitiemakers is een jong en innovatief advies- en projectmanagementbureau. Wij geloven dat transities pas écht tot stand komen door samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. Daarom brengen we de juiste partijen bij elkaar en stellen we hen in staat om eigenaar te zijn van de transities die gemaakt moeten worden.

Op deze manier werken we dagelijks aan verschillende verduurzamingsthema’s, zoals energie, mobiliteit en klimaatadaptatie. Dat doen we op bedrijventerreinen, waar al deze thema’s samenkomen en veel kansen liggen. Op bedrijventerreinen werken we bijvoorbeeld aan de realisatie van Smart Energy Hubs, brengen we de behoefte aan laadinfrastructuur in kaart en helpen we ondernemers en overheden bij maatregelen voor klimaatadaptatie en biodiversiteit. Daarnaast zetten we regionale programma’s en netwerken op en zijn we mede-initiatiefnemer van het landelijke Programma Verduurzaming Bedrijventerreinen Nederland.

Zo zijn we actief op lokaal, regionaal en landelijk niveau en werken we nauw samen met allerlei stakeholdergroepen. Oftewel: heel veel variatie!

Wat ga je doen?

Nederland telt ruim 3.800 bedrijventerreinen waar mensen elke dag ondernemen, werken, produceren en nog veel meer. Ze zijn essentieel voor onze economie en maatschappij. Tegelijkertijd vormen de benodigde transities allerlei uitdagingen. Jij gaat die uitdagingen samen met alle stakeholders omzetten in kansen en die benutten!

Als adviseur en procesmanager bij Transitiemakers werk je op het snijvlak van proces en inhoud. Vanuit het proces borg je de belangen van stakeholders en zorg je dat ze betrokken zijn (en blijven). Je helpt hen bij het doorlopen van hún transities! Vanuit de inhoud weet je bij elke stap in het proces wat er moet gebeuren. Je kunt kansen en uitdagingen identificeren en je bent in staat de juiste partijen te mobiliseren voor de benodigde oplossingen.

Wat breng je mee?

Onderstaande wensen zien wij graag terug in jouw persoonlijkheid en profiel. Vink jij niet alle vakjes aan? Geen probleem! Als jij enthousiast bent geworden van deze rol en ervan overtuigd bent dat je ‘m kunt vervullen, dan ontmoeten we je graag.

 • Je hebt een relevant HBO- of WO-diploma of bent bijna afgestudeerd, bijvoorbeeld in de richting van Ruimtelijke ontwikkeling, (technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde of Corporate Sustainability.
 • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring.
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd om met duurzaamheid aan de slag te gaan.
 • Het kunnen meebouwen aan een bedrijf maakt jou enthousiast.
 • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden in het Nederlands.

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, het beste uit jezelf kunt halen en genoeg tijd en energie voor je privéleven hebt. Daarom stellen we samen met jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket samen. Wat je in elk geval kunt verwachten:

 • Impactvolle projecten en een groot en relevant netwerk.
 • Veel ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Een bruisende werkomgeving op De Gasfabriek in Deventer.
 • Een laptop van de zaak en een telefoonvergoeding.
 • Een NS-Business Card.
 • Een werkweek van 32-40 uur (in overleg) met de mogelijkheid om een deel van de week thuis te werken.

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met Ruben Schutte of upload jouw CV en motivatie via het formulier hieronder. We maken graag kennis met je!

Telefoon: 06 42 23 32 97
E-mail: [email protected]

 

 

#ENERGIETRANSITIE #KLIMAATADAPTATIE #DUURZAMEMOBILITEIT
#STAKEHOLDERS #STRATEGIE #DRAAGVLAK #IMPACT
#BEDRIJVENTERREINEN

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer direct!

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   *Optioneel

Gerelateerde artikelen

Nieuws: Transitiemakers en All in power werken samen aan collectieve verdienmodellen

Nieuws: Transitiemakers en All in power werken samen aan collectieve verdienmodellen