Eerste werkervaring opdoen tijdens een stage

Tijdens mijn tijd bij Transitiemakers heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kwam binnen als een enthousiaste jongen van 18 met weinig ervaring in een werkomgeving met professionals en kwam erachter dat er werk aan de winkel is. Niet alleen over hoe je goede externe communicatie uitoefent of hoe je bedrijventerreinen kan verduurzamen, maar ook op persoonlijk vlak.

“Voor mijn stageperiode zoek ik een plek waar ik mijn geleerde kennis in praktijk kan brengen” stond er begin dit jaar op mijn LinkedIn-pagina. Dat is zeker gelukt, maar ik heb ook veel nieuwe kennis en ervaring mogen opdoen.

De afgelopen maanden heb ik aan veel verschillende projecten gewerkt. Zo heb ik onder andere de externe communicatie nieuw leven in geblazen, een beeldbank met drone-beelden opgezet en in verschillende projecten meegewerkt. Daarnaast heb ik leren werken in professionele omgeving met een divers team. Dat heeft me ervaring opgeleverd die ik ook na mijn stageperiode breed kan inzetten!

In de slotfase van mijn stageperiode zal ik bezig zijn met het afmaken van een bedrijfsvideo om Transitiemakers vanuit mijn invalshoek te omschrijven en om te laten zien waar het team voor staat.

Ik ben blij dat ik mijn stageperiode bij Transitiemakers heb kunnen vervullen en ik wil daarom iedereen bij Transitiemakers bedanken voor de waardevolle inzichten en leerzame tijd!

Paul van Mierlo

Paul van Mierlo