Wij maken transities mogelijk leuk overzichtelijk eenvoudiger concreet
Doe je mee?

Wij maken transities
mogelijk leuk overzichtelijk eenvoudiger concreet
Doe je mee?

4

Écht ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

“1,5 jaar geleden begon ik aan het Fast Forward Traineeship, waardoor ik de kans kreeg om bij 3 verschillende bedrijven te werken en mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Momenteel werk ik bij Transitiemakers, waar ik betekenisvol werk kan doen en veel ruimte krijg voor persoonlijke groei. Het hechte team en de vrijheid om mijn interesses te volgen maken dit een geweldige plek voor mij.”

Sanne Alferink | Adviseur & procesmanager

Reizen én werken tegelijk

“Bij Transitiemakers werkte ik 4 maanden vanuit Zuid-Amerika. Dankzij goede afspraken en communicatie met Ruben en Thomas kon ik zowel professioneel als persoonlijk groeien. Mijn dagen begonnen 's ochtends met werk, en 's middags genoot ik van het strand, de stad of de jungle. Een geweldige ervaring!”

Lisa van Hout | Gebiedsregisseur

Vanaf dag 1 betrokken

“Ik kreeg, vanuit mijn interesse in strategische keuzes, vanaf dag 1 de ruimte om mee te denken over de uitbouw van een jong, ambitieus, en snelgroeiend bedrijf. Vanaf de eerste dag voelde ik mij direct volledig onderdeel van het team en werd ik direct meegenomen in alles wat er binnen en buiten Transitiemakers gebeurt.”

Jurian van der Waal | Adviseur & projectmanager

Een warm welkom

“Het warme welkom van het team gaf me direct het gevoel dat ik hier thuishoorde. De vriendelijke collega's en de positieve sfeer zorgden ervoor dat ik vol enthousiasme aan mijn nieuwe avontuur kon beginnen.”

Paul van Mierlo – Stagiair Communicatie & projectmanagement

De ideale plek om je kennis in de praktijk te brengen

“Als afstudeerder voelde ik me hier snel op mijn plek. Het jonge, enthousiaste team maakt Transitiemakers voor mij de ideale plek om de theorie die ik op de universiteit bestudeerd heb in de praktijk te brengen!”

Thomas Hazewindus – Afstudeerstagiair

5

Ruimte voor
Ideeën Elkaar Initiatieven Persoonlijke ontwikkeling Plezier Ambitie Creativiteit Jou

Impact op lokaal, regionaal en landelijk niveau

Wij zijn Ruben en Thomas, twee jeugdvrienden die ruim 10 jaar geleden al een gezamenlijke ambitie hadden: met een gedreven team en veel plezier werken aan grote en complexe transities. In 2020 hebben we daar werk van gemaakt door Transitiemakers op te richten.

Wist je dat veel transities samenkomen op bedrijventerreinen? Daarom hebben we daar onze pijlen op gericht. Op bedrijventerreinen kunnen immers flinke stappen worden gezet richting een duurzame werk- en leefomgeving. Maar, om het potentieel te benutten, zullen bedrijven, gemeenten en andere stakeholders moeten samenwerken. En daarvoor is regie nodig.

Regisseren is precies wat we doen bij Transitiemakers. We brengen kansen en uitdagingen in kaart. We staan tussen de stakeholders in. We zetten iedereen in hun kracht en bepalen gezamenlijk de koers. Op die manier zorgen we voor een heldere route met concrete acties, waarbij zij die de transitie moeten maken aan het roer staan.

 

Onze kernwaarden

Verbinding

Tussen personen, partijen en plaatsen

Impact

Met transities die écht werken

Passie

Voor een toekomstbestendige wereld

Vindingrijkheid

In nieuwe oplossingen

Betrokkenheid

Bij personen en processen

Vacatures

Bij Transitiemakers zetten we onze schouders dagelijks onder transities op het gebied van energie, klimaatadaptatie, mobiliteit en nog veel meer. Wij gaan voor échte oplossingen voor alle stakeholders, van ondernemers tot overheden. Zo maken we succesvolle transities. Doe je mee?