Vacature: Junior Adviseur en procesmanager

06-03-2024 | Vacature

Wil jij bedrijven en publieke organisaties helpen met thema’s als energietransitie, duurzame mobiliteit en klimaatadaptatie? Zie jij het wel zitten om verduurzamingstrajecten met veel verschillende stakeholders te (leren) managen? En wil je tegelijkertijd meebouwen aan een groeiend bedrijf? Dan leren we jou graag kennen! Transitiemakers zoekt namelijk een Junior Adviseur en procesmanager. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wie zijn wij?

Eerst even voorstellen: Transitiemakers is een jong en innovatief advies- en projectmanagementbureau. Wij geloven dat transities pas écht tot stand komen door samenwerking, eigenaarschap en draagvlak. Daarom brengen we de juiste partijen bij elkaar en stellen we hen in staat om eigenaar te zijn van de transities die gemaakt moeten worden.

Op deze manier werken we dagelijks aan verschillende verduurzamingsthema’s, zoals energie, mobiliteit en klimaatadaptatie. Dat doen we op bedrijventerreinen, waar veel bedrijven bij elkaar zitten, waar al deze thema’s samenkomen en waar veel kansen liggen. Op bedrijventerreinen werken we bijvoorbeeld aan de realisatie van smart energy hubs, onderzoeken we met bedrijven en netbeheerders de mogelijkheden voor laadpleinen en helpen we bedrijvencollectieven en gemeenten bij maatregelen voor klimaatadaptatie en biodiversiteit. Daarnaast zetten we regionale en landelijke programma’s en netwerken op om kennis en ervaringen te delen met zowel (semi-)publieke als private partijen.

Zo zijn we actief op lokaal, regionaal en landelijk niveau en werken we nauw samen met allerlei stakeholdergroepen. Kortom, heel veel variatie!

Wat ga je doen?

Bij Transitiemakers werken we aan verduurzamingstrajecten van planvorming tot en met realisatie. Dat doen we met een combinatie van inhoudelijke kennis, de vaardigheden om processen te begeleiden en natuurlijk veel enthousiasme. Zo weten we als geen ander stakeholders van een gebied bij elkaar te brengen én te houden om samen te werken aan transities.

Als Junior Adviseur en procesmanager bij Transitiemakers werk je op het snijvlak van proces en inhoud. Jij zorgt dat het proces voor iedereen soepel verloopt en belangen van stakeholders geborgd zijn. Je helpt hen bij het doorlopen van hún transities! Vanuit de inhoud weet je bij elke stap in het proces wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn.

 

Wat breng je mee?

Onderstaande wensen zien wij graag terug in jouw persoonlijkheid en ervaring. Vink jij niet alle vakjes aan? Geen probleem! Als jij enthousiast bent geworden van deze rol en ervan overtuigd bent dat je ‘m kan vervullen, dan ontmoeten we je graag.

 • Je hebt een relevant HBO- of WO-diploma, bijvoorbeeld in de richting van ruimtelijke ontwikkeling, (technische) bedrijfskunde, sustainability of bestuurskunde
 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring na je studie
 • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden (in het Nederlands)
 • Je neemt een flinke dosis lef, nieuwsgierigheid en positieve energie mee

 

Wat bieden wij?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarom willen we samen met jou een arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen dat bij je past. Wat je in elk geval kan verwachten:

 • Impactvolle projecten en een groot en relevant netwerk waar je de rest van je carrière veel aan hebt.
 • Een goed salaris.
 • Een complete pensioenregeling, inclusief A.S.R. Vitality. Wij dragen 70% bij aan jouw premie.
 • Veel ruimte om zelf initiatief te nemen.
 • Een bruisende werkomgeving op De Gasfabriek in Deventer.
 • Een abonnement op de campus-gym.
 • Een MacBook en telefoon(vergoeding) van de zaak.
 • Passende mobiliteitsoplossingen, waaronder een NS Business Card waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van de trein – ook privé!
 • Leuke teamuitjes en vrijmibo’s.
 • Een werkweek van 32-40 uur (in overleg) met de mogelijkheid om een deel van de week thuis te werken.

 

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met Ruben Schutte of gebruik het formulier hieronder. We maken graag kennis met je!

Telefoon: 06 42 23 32 97
E-mail: ruben@transitiemakers.nl

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer direct!

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
   *Optioneel

Gerelateerde artikelen